Activiteiten

De zorg voor Uw tuin, dat is onze verantwoordelijkheid. Wij leggen voor U een parel van een tuin aan.

TUINAANLEG

Tuinen Koen Lafaut zorgt voor de totaaluitvoering van het volledige project. Van afbraak- en funderingswerken, allerhande constructiewerken, elektriciteitswerken en verhardingen tot de aanplantingen en gazonaanleg. Heeft u graag een – nagenoeg – onderhoudsvrij alternatief voor een gazon?

Wij leggen ook kunstgras!

Bij ons is er slechts één aanspreekpunt. Dit staat garant voor een vlotte en heldere samenwerking.
Voor allerhande tuinaanleg moet u bij tuinen Koen Lafaut uit Ardooie zijn.

TUINONDERHOUD

Heeft uw bestaande tuin een grondige opknapbeurt nodig?

Wilt u uw tuin op regelmatige basis laten onderhouden?

Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. We geven deskundig advies en maken weloverwogen aanpassingen opdat het opnieuw aangenaam vertoeven is in uw tuin. 
Algemene onderhoudswerken kunnen via een onderhoudscontract met regelmaat worden uitgevoerd zowel bij bedrijven als bij de particuliere tuinliefhebber. De mogelijke formules zijn zeer uitgebreid en individueel aanpasbaar.

Snoeiwerken, verluchting van de bodem, bemesting van beplanting en gazon, onkruid & ongediertebestrijding, verticuteren en maaien van gazon, aanvullen van schors, opfrissen van dolomiet, aanbrengen van een mulchlaag,… alles kan in ons onderhoud worden opgenomen en is – en blijft – bespreekbaar. Al het afval word door ons afgevoerd en intern verwerkt. Wij behandelen tevens ziektes en plagen in de tuin.

VERHARDINGEN & AFSLUITINGEN

Tuinen Koen Lafaut uit Ardooie heeft een uitgebreide know-how in wat betreft de beveiliging van uw woning of uw terein.

Wij plaatsen afsluitingen van topkwaliteit. Wij werken met draadafsluitingen en ook staalmatafsluiting. Beide soorten kunnen op verschillende soorten manieren worden geïnstalleerd.  Daarnaast zetten wij ook afsluitingen in bijvoorbeeld: composiet, steenkorven en een gamma aan houten tuinschermen.
​Kortom doe beroep op tuinen Koen Lafaut uit Ardooie voor al uw afsluitingen en zoveel meer. Hieronder vindt u alvast enkele van onze realisaties / projecten.